Home

   Home

   Download


Help

   FAQ

   Installation

   Message Board

   Importing Data File
   Into GoldMine
   Into Act


Other

   Testimonies

   Custom Programming

   PHP Version


Other Favorites

   Hire a clean comedian

   Bible Search Engine

   Bible in a Year

   Parallel Bible

   The Richer Life










 





[ Message Board Home ]    [ Post Reply ]    [ Log In ]    [ Sign Up ]



  Subject: No e-mails are sent
  Posted: 12/09/2003 at 9:16:51 pm
  By: pparkhi

Hello,
I spent a day in setting up your cgi scripts and then debugging the problem. I am using smtp option with smtp.ancadinc.com as the address. I am neither getting e-mails to "1" address nor auto-response. The domain is hosted by winsave.com and they support cgi scripts along with smtp. Other parts of your cgi script are working like required fields, creation of data file, etc.
Any help is appreciated.
-Parag



  Subject: Re: No e-mails are sent
  Posted: 12/12/2003 at 11:11:25 am
  By: Seth Knorr

I tested it and seemed to be working.

A. what type of server are you one.
B. have you tried sendmail.
C. is data written to the datafile successfully.

Seth



  Subject: Re: No e-mails are sent
  Posted: 12/20/2003 at 1:19:35 pm
  By: pparkhi

1. Server: Windows 2000/NT
2. being Windows based server, I have not tried sendmail option.
3. Yes. The data is written to file very well.



Reply To This Topic

Subject
Message  
Username
Password
Due to unrelated post's, you must have an
account to post a message. To Sign Up click here.




Copyright 2000-2010 Seth M. Knorr,
BizMailForm.com Forms Processor, All Rights Reserved