Home

   Home

   Download


Help

   FAQ

   Installation

   Message Board

   Importing Data File
   Into GoldMine
   Into Act


Other

   Testimonies

   Custom Programming

   PHP Version


Other Favorites

   Hire a clean comedian

   Bible Search Engine

   Bible in a Year

   Parallel Bible

   The Richer Life










 





[ Message Board Home ]    [ Post Reply ]    [ Log In ]    [ Sign Up ]



  Subject: Auto-Reply bounces back to me
  Posted: 01/26/2004 at 10:14:57 am
  By: scloughley

Seth, first of all, congratulations on a great piece of work. This script does everything I need.
Like a previous posting, I experience the same problem even with your standard form .HTML file. Auto-reply, one of the coolest features in your script, bounced back to me at the sendto address. Of course, I am using email INPUT in the form, and I enter a vlid address different from:
$sendto{"1"} = "info\@budapest-property.com";



  Subject: Re: Auto-Reply bounces back to me
  Posted: 01/26/2004 at 11:29:19 am
  By: Seth Knorr

Just for future reference for everyone else.
The 5 main posible reasons someone would not receive the autoreply.

1. The receivers mailbox could be full.
2. The provider is blocking your mail to recipient.
3. The recipients email is the same as sender.
4. The path to sendmail or the SMTP address is incorrect.
5. External relay settings

I tested the form.
I did not get the response and the problem is not one of the first 3.
If you are getting the bounces, that means that Sendmail should be working properly and it is not 4.
It could be #5 or some other problem.

To make a better guess, What is the exact error message you get from the bounced auto reply. This should pin point your problem.

Seth



  Subject: Re: Auto-Reply bounces back to me
  Posted: 01/26/2004 at 11:46:57 am
  By: scloughley

I don't get an error message!
It just all seems to work great...except the autoreply ends up in the wrong place. The script appears to think it did the right thing!



  Subject: Re: Auto-Reply bounces back to me
  Posted: 01/26/2004 at 12:09:49 pm
  By: Seth Knorr

I found it. I actualy botched something when I last updated and uploaded the zip on the smtp.cgi.

IF you are using the Windows version, just re download the zip file, and reconfigure and upload just the bizmail.cgi file.

If you are using the Linux version just download the zip file and re-upload the smtp.cgi file. If downloading the Linux version no reconfig is required.

Seth



  Subject: Re: Auto-Reply bounces back to me
  Posted: 01/26/2004 at 12:40:53 pm
  By: scloughley

You "the man".
I'll try it out later on. thank you



  Subject: Re: Auto-Reply bounces back to me
  Posted: 01/26/2004 at 1:04:18 pm
  By: scloughley

I tried it, but no luck. Let me see if I followed your directions OK. I use Windows.
I downloaded only bizmail.cgi. I changed all the parameters that I had done in the old version, and I uploaded the new version with changed parameters to replace bizmail.cgi on my online /cgi-bin subdirectory. Did I do it correctly? It still does waht it's done before...email to wrong place.



  Subject: Re: Auto-Reply bounces back to me
  Posted: 01/26/2004 at 1:44:54 pm
  By: scloughley

I tried it, but no luck. Let me see if I followed your directions OK. I use Windows.
I downloaded only bizmail.cgi. I changed all the parameters that I had done in the old version, and I uploaded the new version with changed parameters to replace bizmail.cgi on my online /cgi-bin subdirectory. Did I do it correctly? It still does what it's done before...email to wrong place.



Reply To This Topic

Subject
Message  
Username
Password
Due to unrelated post's, you must have an
account to post a message. To Sign Up click here.




Copyright 2000-2010 Seth M. Knorr,
BizMailForm.com Forms Processor, All Rights Reserved