Home

   Home

   Download


Help

   FAQ

   Installation

   Message Board

   Importing Data File
   Into GoldMine
   Into Act


Other

   Testimonies

   Custom Programming

   PHP Version


Other Favorites

   Hire a clean comedian

   Bible Search Engine

   Bible in a Year

   Parallel Bible

   The Richer Life










 





[ Message Board Home ]    [ Post Reply ]    [ Log In ]    [ Sign Up ]



  Subject: Form works but no recipient address??
  Posted: 04/11/2004 at 12:45:24 pm
  By: 11am

Please help :-),
The form took a while to get to work, but is working fine now. The problem I get is the email that is sent appears like this in the inbox:

Date: 4/11/2004 15:35:10 -0400
From: Mail Delivery System <Mailer-Daemon@server5.laserdns.com>
To: thetinan@server5.laserdns.com
Subject: Mail failure - no recipient addresses All headers
A message that you sent contained no recipient addresses, and therefore no
delivery could be attempted.

------ This is a copy of your message, including all the headers. ------

Received: from thetinan by server5.laserdns.com with local (Exim 4.24)
id 1BCkjW-00032T-1B; Sun, 11 Apr 2004 15:35:10 -0400
To:
From: dsfgsdfg
From: dsfgsdfg@server5.laserdns.com
Subject: SomeOnes joined the mailing list!
Message-Id: <E1BCkjW-00032T-1B@server5.laserdns.com>
Date: Sun, 11 Apr 2004 15:35:10 -0400

The form below was submited by dsfgsdfg form Ip address: 62.255.32.6 on April 11, 2004 at 3:35 PM
-------------------------------------------------------------------------

name: sdfg

email: dsfgsdfg

B1: Submit
.

Im using the latest version of bizmail, and the code on the website looks like this:

FORM action="http://www.thetinangel.co.uk/cgi-bin/bizmail.cgi" method="POST">
<input type="hidden" name="success_page" value="http://www.thetinangel.co.uk/contact1.htm">
<input type="hidden" name="send_to" value="mailinglist@thetinangel.co.uk">
<input type=hidden name="subject" value="SomeOnes joined the mailing list!">

In bizmail.cgi, I have put in the address with the \ before the @

Any Ideas?

Many Thanks



  Subject: Re: Form works but no recipient address??
  Posted: 04/12/2004 at 6:10:35 am
  By: Seth Knorr

Read the readme. name="send_to" should have a numerical value, not the actual email address. It should look like this:

<input type="hidden" name="send_to" value="1">
-OR-
<input type="hidden" name="send_to" value="2">

Etc....


Seth



Reply To This Topic

Subject
Message  
Username
Password
Due to unrelated post's, you must have an
account to post a message. To Sign Up click here.




Copyright 2000-2010 Seth M. Knorr,
BizMailForm.com Forms Processor, All Rights Reserved