Home

   Home

   Download


Help

   FAQ

   Installation

   Message Board

   Importing Data File
   Into GoldMine
   Into Act


Other

   Testimonies

   Custom Programming

   PHP Version


Other Favorites

   Hire a clean comedian

   Bible Search Engine

   Bible in a Year

   Parallel Bible

   The Richer Life










 





[ Message Board Home ]    [ Post Reply ]    [ Log In ]    [ Sign Up ]



  Subject: Not getting e-mail
  Posted: 11/04/2004 at 7:44:33 am
  By: richard1313

Using windoes server, smtp.
I get the dat file to populate, I get the auto responce sent back to me.
The only thing I can think of is that the auto responce is going to the same e-mail the form results goes to??????



<form method="post" action="/rwacgi/bizmail.pl">
<input type="hidden" name="subject" value="Intranet Help Form">
<input name="send _to" type=hidden value="1">
<input type="hidden" name="success_page" value="http://rwanet/rwacgi/success.pl?p=1&firstname={firstname}">
<input type="hidden" name="email" value="rlistro@rwater.com">
<input type="hidden" name="sendreply" value="1">
<input type="hidden" name="reply_subject" value="{firstname} This is the reply subject">
<input type="hidden" name="message_format" value="html">
<input type="hidden" name="data_format" value=",">



Reply To This Topic

Subject
Message  
Username
Password
Due to unrelated post's, you must have an
account to post a message. To Sign Up click here.




Copyright 2000-2010 Seth M. Knorr,
BizMailForm.com Forms Processor, All Rights Reserved