Home

   Home

   Download


Help

   FAQ

   Installation

   Message Board

   Importing Data File
   Into GoldMine
   Into Act


Other

   Testimonies

   Custom Programming

   PHP Version


Other Favorites

   Hire a clean comedian

   Bible Search Engine

   Bible in a Year

   Parallel Bible

   The Richer Life










 





[ Message Board Home ]    [ Post Reply ]    [ Log In ]    [ Sign Up ]



  Subject: not getting anything?
  Posted: 02/18/2005 at 5:10:37 am
  By: sam88

followed all instructions but no go? using .net server with perl path

#!c:/perl/bin -w

and smtp server

mail.webhost4life.com

thoughts?



  Subject: Re: not getting anything?
  Posted: 02/18/2005 at 5:15:40 am
  By: sam88

oh, also set full permissions to cgi-bin and set perl for success.cgi to

#!c:/perl/bin -w




  Subject: Re: not getting anything?
  Posted: 02/18/2005 at 5:17:33 am
  By: sam88

I'm using a message board on the same server with cgi and the same settings but without the SPACE -w and works fine

I tried without the SPACE -w with bizmail.cgi still no go



  Subject: Re: not getting anything?
  Posted: 02/18/2005 at 5:40:00 am
  By: Seth Knorr

Are you trying to run the windows version of the script???

What error are you getting?

Seth



  Subject: Re: not getting anything?
  Posted: 02/18/2005 at 11:08:25 am
  By: sam88

not sure what version I got I just downloaded the one that was available. How do I get the windows version?



  Subject: Re: not getting anything?
  Posted: 02/18/2005 at 12:45:13 pm
  By: sam88

ok got windows version



Reply To This Topic

Subject
Message  
Username
Password
Due to unrelated post's, you must have an
account to post a message. To Sign Up click here.




Copyright 2000-2010 Seth M. Knorr,
BizMailForm.com Forms Processor, All Rights Reserved