Home

   Home

   Download


Help

   FAQ

   Installation

   Message Board

   Importing Data File
   Into GoldMine
   Into Act


Other

   Testimonies

   Custom Programming

   PHP Version


Other Favorites

   Hire a clean comedian

   Bible Search Engine

   Bible in a Year

   Parallel Bible

   The Richer Life










 





[ Message Board Home ]    [ Post Reply ]    [ Log In ]    [ Sign Up ]



  Subject: No form results sending to domain email
  Posted: 05/20/2004 at 9:21:52 am
  By: beeke001

Hello Seth,

Since yesterday I found our website and downloaded the mailscript for windowsplatforms.
I configured the files you mentioned in the helpfile: windows_readme_V2.txt.
If I send my form to the server, I only see the following message in the frame were the form was: Form processing script provided by Biz Mail Form

and I do not receive any results in my domain email box.

My site is hosting by sylconia.nl on a windows platform.

My mailform location is: http://www.archeologiemijnhobby.nl/contact/page_012_test.htm
My bizmail.pl location is: http://www.archeologiemijnhobby.nl/cgi-bin/bizmail.pl

I would be lucky if you can help me with this problem.

Best regards!

Niek Beeke
The Netherlands



  Subject: Re: No form results sending to domain email
  Posted: 05/20/2004 at 9:39:25 am
  By: Seth Knorr

Did you upload error.html to your cgi-bin

Seth



  Subject: Re: No form results sending to domain email
  Posted: 05/21/2004 at 2:06:59 pm
  By: beeke001

Hey Seth,

I had and have upload error.html to my cgi-bin, but will use my own error-page which is also in the cgi-bin.

Niek Beeke
The Netherlands



Reply To This Topic

Subject
Message  
Username
Password
Due to unrelated post's, you must have an
account to post a message. To Sign Up click here.




Copyright 2000-2010 Seth M. Knorr,
BizMailForm.com Forms Processor, All Rights Reserved