Home

   Home

   Download


Help

   FAQ

   Installation

   Message Board

   Importing Data File
   Into GoldMine
   Into Act


Other

   Testimonies

   Custom Programming

   PHP Version


Other Favorites

   Hire a clean comedian

   Bible Search Engine

   Bible in a Year

   Parallel Bible

   The Richer Life










 





[ Message Board Home ]    [ Post Reply ]    [ Log In ]    [ Sign Up ]



  Subject: No email from send_to or cc_to
  Posted: 09/09/2004 at 12:33:40 pm
  By: graybans

I finally got the script to work and populate a dat file. BUT, I cannot get an e-mail to go to either send_to or cc_to. I did notice that in bizmail.cgi the variable is "sendto" but in the readme setup file it says to use <input type="hidden" name="send_to" value="1" (or 2, etc.)
Is the fact that these are different causing a problem? I have checked the path to sendmail and it is correct, and I have checked to make sure the \ is before the @. Thank you for your help



  Subject: Re: No email from send_to or cc_to
  Posted: 09/09/2004 at 1:01:27 pm
  By: Seth Knorr

Did you double check the path to sendmail or SMTP with your host.

That sounds like what the real problem is.

Seth



  Subject: Re: No email from send_to or cc_to
  Posted: 09/09/2004 at 4:15:58 pm
  By: graybans

Yes. The settings on the administration page said /usr/sbin/sendmail
They just e-mailed me and said it should be: /usr/bin/sendmail -i -t
I have changed the bizmail.cgi to reflect that. It still does not work.



  Subject: Re: No email from send_to or cc_to
  Posted: 09/10/2004 at 7:19:37 am
  By: graybans

Seth,
My hosting provider finally gave me the correct path to sendmail, "/usr/sbin/sendmail -i -t"
Still no luck. I do not know much about perl scripting, but I am curious...in bizmail.cgi the variable name is sendto, in sendmail.cgi it is send_to and in the directions of the readme.txt it says use send_to in the input field. If all these scripts have different variables, could this be the problem. You have a great script and I have used a previous version before with absolutely no problems. First rate!!!



  Subject: Re: No email from send_to or cc_to
  Posted: 09/10/2004 at 12:26:05 pm
  By: Seth Knorr

That send_to is not the problem. If you would send me the location of your HTML form (URL) and I will take a look at it.

Seth



  Subject: Re: No email from send_to or cc_to
  Posted: 09/10/2004 at 1:28:07 pm
  By: graybans

Seth,
The form is located at http://www.quicksilvermktg.com/accuchem/accuchemsurvey.htm

Thank you for your help.



  Subject: Re: No email from send_to or cc_to
  Posted: 09/14/2004 at 11:34:33 am
  By: graybans

Seth,

I figured it out. Sendmail path has the extension " -i -t" but in the sendmail script you provide it adds the " -t" so I left it off. Additionally, I aded a hidden email field with a preloaded value. The version of sendmail on my server requires an email field...the old one did not. Thank you for all your help. I love the script and have rated it and suggested it to others!!!
-Gray



Reply To This Topic

Subject
Message  
Username
Password
Due to unrelated post's, you must have an
account to post a message. To Sign Up click here.




Copyright 2000-2010 Seth M. Knorr,
BizMailForm.com Forms Processor, All Rights Reserved