Home

   Home

   Download


Help

   FAQ

   Installation

   Message Board

   Importing Data File
   Into GoldMine
   Into Act


Other

   Testimonies

   Custom Programming

   PHP Version


Other Favorites

   Hire a clean comedian

   Bible Search Engine

   Bible in a Year

   Parallel Bible

   The Richer Life










 





[ Message Board Home ]    [ Post Reply ]    [ Log In ]    [ Sign Up ]



  Subject: CGI error
  Posted: 11/14/2004 at 12:53:00 pm
  By: voigts

I have set up everything per the instructions as far as I can tell (changed permissions, etc.). The website I am posting this to is www.oldhomesinc.com/contactus.shtml. When I try out the form, I get this error in IE. "The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers. The headers it did return are:


Can't exec /http://www.oldhomesinc.com/cgi-bin/bizmail.pl at d:\html\users\oldhomesinccom\html\cgi-bin\bizmail.pl line 1."

What is up with this?? Help!!



  Subject: Re: CGI error
  Posted: 12/10/2004 at 5:52:16 am
  By: Seth Knorr

Try this.
IN bizmail.cgi After the path to perl add what is inside the double quotes to the end of the path to perl " -w"

So for example it should look something like this:
#!/usr/bin/perl -w

ALSO if this still does not work, try adding the path to perl to the top of ALL the .cgi files you uploaded from the zip file. THIS IS USHUALY NOT NECESARY, but some servers are configured to where it is.

Seth



Reply To This Topic

Subject
Message  
Username
Password
Due to unrelated post's, you must have an
account to post a message. To Sign Up click here.




Copyright 2000-2010 Seth M. Knorr,
BizMailForm.com Forms Processor, All Rights Reserved